Πηγές της Νέας Δημοκρατίας άφησαν αιχμές για τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, επισημαίνοντας ότι δεν υπήρξε καμία απάντηση στα ερωτήματα που τέθηκαν σχετικά με ΜΚΟ στην οποία φέρεται να είναι εταίρος τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παραμένουν αναπάντητα κρίσιμα ζητήματα: Ποια είναι τα οικονομικά στοιχεία και οι χρηματοδότες; Τηρεί τους κανόνες χρηματοδότησης κομμάτων; Δηλώνει το μερίδιο της στο πόθεν έσχες και το κόμμα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής;
«Αναμένουμε απαντήσεις», αναφέρει κλείνοντας η Νέα Δημοκρατία.
- Η στιγμή που o δράστης ανοίγει πυρ και συλλαμβάνεται - Τραμπ: «Κανείς δεν θα πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας»
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το ακριβότερο ακίνητο που πωλήθηκε ποτέ στην Ελλάδα - Η θεαματική διαφορά στην τιμή με το δεύτερο
- Η «προπόνηση» των ναζί στην Γκουέρνικα, ο βομβαρδισμός και ο Πικάσο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.