Μενού
stigkas
Βασίλης Στίγκας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ως «εξόχως σοβαρή» αντιμετωπίζεται από την ελληνική πολιτεία η υπόθεση του κόμματος «Σπαρτιάτες», μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών που προέκυψαν από τις προαναγγελίες του Βασίλη Στίγκα ότι θα πάει στην εισαγγελία για τις κατηγορίες περί «Greek Mafia».

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι αύριο, Τρίτη, ο πρόεδρος του κόμματος θα πάει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, όπου θα μιλήσει για τα όσα είναι προαναγγείλει το προηγούμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Mega που επικαλείται πληροφορίες από το περιβάλλον του κ. Στίγκα, αναμένεται να δώσει συνέχεια στις καταγγελίες που έχει κάνει, δηλαδή περισσότερες λεπτομέρειες ενώ είναι πιθανόν να «δώσει» και ονόματα.

Με αυτόν τον τρόπο, πέρα από το γεγονός ότι θα προσωποποιήσει τα προβλήματα του κόμματος, θα απαλλάξει και τα στελέχη, τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. 

Θα ζητηθούν άρσεις ασυλίας;

Σε ό,τι αφορά το εξωκοινοβουλευτικό κομμάτι, οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν στο Mega πως οι άρσεις ασυλίας των βουλευτών, τους οποίους κατηγόρησε πως δρουν υπό όρους «Greek Mafia», θα εξαρτηθούν από τα ονόματα που θα δώσει ενώπιον της εισαγγελικής αρχής.

Αν δεν έχουν βουλευτική ιδιότητα και σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία, θα κληθούν να δώσουν περισσότερες εξηγήσεις ως ύποπτοι. Ο κ. Στίγκας, μέχρι στιγμής, έχει μιλήσει για εκβιασμούς και απειλές και ενδεχομένως θα μιλήσει για άλλες υποθέσεις

Ο αδερφός Κασιδιάρη επιστημονικός συνεργάτης στους Σπαρτιάτες

Μάλιστα, σήμερα έγινε γνωστό πως ο αδερφός του Ηλία Κασιδιάρη «υπηρετεί» ως επιστημονικός συνεργάτης σε βουλευτή των «Σπαρτιατών», με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως πρόκειται για τον Γιάννη Δημητροκάλλη.

Ο ίδιος είπε πως γνωρίζει τον αδερφό του καταδικασθέντα χρυσαυγίτη εδώ και πολλά χρόνια και από τον δήμο Αθηνάιων. Πρόσθεσε, δε, πως τον προσέλαβε για «τις ικανότητές του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA