Με έναν ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Αρκάς τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στην κούρσα διαδοχής του Αλέξη Τσίπρα, από τους Έφη Αχτσιόγλου και Στέφανο Κασσελάκη. Στο σκίτσο του που δημοσίευσε την Τρίτη ουσιαστικά... σκιαγραφεί τα γεγονότα, δίχως ωστόσο να αναφέρεται ονομαστικά είτε στο κόμμα είτε σε πρόσωπα.
Συγκεκριμένα, έχει σχεδιάσει ένα σήμα δρόμου, όπου απαγορεύεται η στροφή στα δεξιά και έναν σκύλο... σαλονιού να αφήνει εκεί το αποτύπωμά του. Γύρω του άλλοι σκύλοι αναρωτιούνται τι κάνει με τον έναν από αυτόν να δίνει την εξήγηση.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
- Πόσα καταφύγια έχει η Ελλάδα: Πού βρίσκονται σε Αθήνα και Πειραιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.