Τα συλλυπητήριά του στον Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του Γεωργία, για τον θάνατο της κόρης τους Λένας, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος.
«Με ειλικρινή θλίψη εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Αντώνη Σαμαρά και στην οικογένειά του για την απώλεια της αγαπημένης τους κόρης, Λένας. Μπροστά σε αυτή την τραγική απώλεια και το ανείπωτο βάρος για τους γονείς, εύχομαι δύναμη και κουράγιο στον ίδιο και στην οικογένεια του», αναφέρει σε μήνυμά του ο Σωκράτης Φάμελλος.
Η Λένα Σαμαρα, τρισέγγονη της διάσημης συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα, είχε αποφοιτήσει από το Κολέγιο Αθηνών και στη συνέχεια είχε σπουδάσει στο City του Λονδίνου πολιτικός μηχανικός, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της Γεωργίας.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.