Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στις ΗΠΑ όπου την Πέμπτη (19/10) παντρεύεται τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, στη Νέα Υόρκη.
Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απουσίαζε από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, όπου και ανακοίνωσε - μέσω τηλεδιάσκεψης- την είδηση για τον γάμο του στις ΗΠΑ.
Η εκπομπή «Live News» στο MEGA παρουσίασε το πολυτελές σπίτι μέσα στο πράσινο, στο οποίο θα μείνει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ. Ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη εσωτερική του διακόσμηση, τις σάουνες και το γυμναστήριο, που δικαιολογούν την υψηλή του τιμή.
Το σπίτι βρίσκεται σε προάστιο της Νέας Υόρκης. Αποτελείται από δύο διαμερίσματα, με τον σύντροφό του Τάιλερ να είναι συνιδιοκτήτης. Μένουν στο μικρότερο διαμέρισμα, καθώς το άλλο είναι προς ενοικίαση μέσω Airbnb για 1.500 δολάρια τη νύχτα.
Το σπίτι διαθέτει πισίνα, ιδιωτική λίμνη και μια φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.
Τα δύο διαμερίσματα είναι διακοσμημένα με προσοχή, υπάρχουν ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σαλόνι με τζάκι ενώ στο μπάνιο υπάρχει σάουνα. Τέλος το διαμέρισμα διαθέτει και εσωτερική σκάλα.
Έτσι, ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του περνούν εκεί το χρόνο τους μέχρι να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους και να επιστρέψουν στη συνέχεια στην Ελλάδα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.