Μενού
Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή
Στέφανος Κασσελάκης στη Βουλή | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, δύο εικοσιτετράωρα πριν φύγει για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία για τρεις εβδομάδες.

«Δεν με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών. Ο ελληνικός λαός τους έχει βαρεθεί, ξέρει πολύ καλά ποιος είναι καθαρός. Ήμουν σε συσκέψεις καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μου στην Αρκαδία. Θα είμαι στο στρατό για τρεις εβδομάδες. Ήταν μια μικρή ανάπαυλα. Μου είναι αδιάφορο το πού είναι ο πρωθυπουργός. Οι πολιτικές του με νοιάζουν. Ο εργασιακός μεσαίωνας, δεν έχει σχέση με το πού βρίσκεται ο πρωθυπουργός. Έχω λιώσει τα παπούτσια μου σε όλη τη χώρα τους τελευταίους μήνες», είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ερώητηση για τις συχνές «αποδράσεις» του.

Στη συνέχεια έδωσε απάντηση σχετικά με το αν έχει εταιρείες στο εξωτερικό, λέγοντας:

Έχω μεταβιβάσει όλη τη συμμετοχή μου που μπορεί να είχα. Τα αστακοκάραβα ήταν μέρος μιας επιχείρησης που είναι γνωστή στον κόσμο. Ήταν μέρος μίας επιχείρησης σε συνεργασία με εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, με την οποία εταιρεία λύθηκε η συνεργασία μου πριν ένα χρόνο και διεκδικώ τα δεδουλευμένα μου. Δεν έχω καμία συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού.

Ο νόμος αυτός (του ΣΥΡΙΖΑ) φτιάχτηκε ώστε για να μη βγάζουν Έλληνες πολιτικοί "μαύρα" στο εξωτερικό, όχι για να εμποδίζονται να φέρνουν απόδημοι "άσπρα" μέσα. Αν κληθώ να δώσω εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη, θα δώσω. Εφόσον υπάρχει παρατυπία και δεχτώ πρόστιμο, θα το πληρώσω. Δεν έχω ποτέ φοροδιαφύγει».

Συνάντηση με Τσίπρα

Σε ερώτηση αν του έχουν επιστραφεί τα χρήματα από τα δάνεια, απάντησε:

«Τα χρήματα που δάνεισα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιστραφεί.Στο εξωτερικό πρόεδροι κόμματος επιτρέπεται να δανείζουν στο κόμμα».

Στις πολύ λίγες ώρες που προβλέπεται ξεκούραση στο στρατόπεδο θα διαβάζω τα βιογραφικά, αυτό είπα», ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ενώ μίλησε και για το πόθεν έσχες.

«Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει; Είναι καιρός οι πολιτικοί της χώρας να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα μετά το 4ο συνέδριο του κόμματος.

Πρόσθεσε επίσης ότι θεωρεί πως δεν πρόκειται ο πρώην πρωθυπουργός να τον αμφισβητήσει μετά τις ευρωεκλογές.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ απέρριψε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο ίδιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Τέλος, τόνισε ότι οι Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA