Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας
Ο Στέφανος Κασσελάκης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) Θήβας | (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
  • Α-
  • Α+

Tην πρώτη του νύχτα εντός στρατοπέδου στη Θήβα πέρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ., Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος στην πρώτη του ανάρτηση μετά την κατάταξή του έγραψε: «Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας, έστω για λίγες εβδομάδες. Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Alpha, πέρασε την πρώτη του νύχτα σε κανονικό θάλαμο με τους υπόλοιπους φαντάρους. «Είχε ζητήσει και επέμενε να μην έχει ιδιαίτερη μεταχείριση και προνόμια» λένε στενοί του συνεργάτες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν αναμένεται να κάνει χρήση του δικαιώματος εξόδου στις αργίες όπως προβλέπεται για τους νεοσύλλεκτους.

Ο κ. Κασσελάκης δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποια από τις τρεις ομάδες εξοδούχων που θα πάρουν άδεια μιας ημέρας λόγω της Καθαράς Δευτέρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενταγμένος στο τρίτο γκρουπ των εξοδούχων, αλλά δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός του για χορήγηση άδειας.

Η πρώτη ημέρα του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατόπεδο στη Θήβα κύλησε ομαλά, με τον ίδιο να βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα της εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, σήμερα, Σάββατο (16/3) είναι ημέρα επισκεπτηρίου στο στρατόπεδο, ωστόσο δεν υπάρχει ενημέρωση για τον αν ο κ. Κασσελάκης θα δεχτεί κάποια επίσκεψη. «Πάντως, έχει επικοινωνήσει με συνεργάτες του και δικούς του ανθρώπους μέσω μηνυμάτων» αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ του σταθμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του έχει παραχωρηθεί γραφείο αξιωματούχων, προκειμενου να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις, που έχει ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης, σύμφωνα με το Mega, θα παραμείνει στο στρατόπεδο έως τις 29 Μαρτίου, όποτε θα ορκιστεί και είναι η ημέρα των γενεθλίων του, στη συνέχεια θα λάβει άδεια ορκωμοσίας, με την παρέλευση 5 ημερών θα επιστρέψει στο στρατόπεδο, από όπου θα πάρει το απολυτήριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA