Με δημοσιογράφους ενόψει των Χριστουγέννων συναντήθηκε ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας», Στέφανος Κασσελάκης, παρουσιάζοντας τους στόχους της νέας χρονιάς σε ό,τι αφορά τον πολιτικό του φορέα.
Στις αρχές της νέας χρονιάς θα συγκροτηθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Δημοκρατίας και ο στόχος είναι να φτάσει τα 100.000 μέλη μέσα στο 2025, που σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 35.000, όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε πως όσο είναι αυτός πρόεδρος δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να συνεργαστεί το Κίνημα Δημοκρατίας με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ χαρακτήρισε «ντροπή» την ονοματολογία για το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Στέφανος Κασσελάκης: Τι είπε από τη Θεσσαλονίκη
Εμείς θέλουμε να αποδείξουμε έμπρακτα ότι υπάρχει εναλλακτική λύση, ότι υπάρχει ένα σύγχρονο προοδευτικό κίνημα που ξέρει, με ρεαλιστικές προτάσεις, να φέρει την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Αυτή είναι η δέσμευση μας» δήλωσε ο κ. Κασσελάκης.
Για τη Θεσσαλονίκη τόνισε ότι τη θεωρεί καθοριστική για την ανάπτυξη της Ελλάδας και πρέπει να γίνει μία σύγχρονη, πράσινη πόλη που θα έχει όλες τις απαραίτητες υποδομές και θα μπορεί να κρατήσει τους νέους.
Συνοδευόμενος από τους βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη, Κυριακή Μάλαμα και μέλη του κόμματος ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας περιόδευσε στις αγορές Καπάνι και Μοδιάνο, όπου συζήτησε με καταστηματάρχες και καταναλωτές σχετικά με τις τιμές των προιόντων, την ακρίβεια και αντάλλαξε ευχές για τα Χριστούγεννα.
Στις δυο αγορές τον ξενάγησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου Χρήστος Νικολόπουλος.
Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε τον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό και είδε τις αρχαιότητες.
- Δημοσκόπηση Interview: Απόσταση 15 μονάδων ΝΔ από ΠΑΣΟΚ - Στήριξη για Κύπρο, αλλά ανησυχία για πόλεμο
- Η ανατροπή με την πιο πλούσια γυναίκα στην Ελλάδα: Ποια είναι και τι περιουσία έχει
- Ανδρέας Μικρούτσικος: Παντρεύεται την Ελένη Μαστραγγελή τον Μάιο
- Μπεκατώρου: Η φωνή που την αναστάτωσε στο Chase - «Ήταν τόσο ερωτική»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.