Μενού
Στέφανος Κασσελάκης - Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Στέφανος Κασσελάκης - Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έδωσε το παρών το βράδυ της Παρασκευής (06/10) στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της υποψήφιας περιφερειάρχου Νοτίου Αιγαίου, Χρύσας Καραγιάννη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.

Στον χαιρετισμό του, ο Στέφανος Κασσελάκης εξαπέλυσε «πυρά» στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιωργο Χατζημάρκο «για την πολιτική πρακτική του» και άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η πρώτη σκέψη

Έκανε, επίσης, γνωστό ότι η πρώτη του σκέψη να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε κατά την επίσκεψη του στην Ρόδο, λίγο μετά την καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού «όπου διαπίστωσα την διάλυση του επιτελικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Επιπλέον, ο Στέφανος Κασσελάκης εξήρε την προσπάθεια των εθελοντών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και επεσήμανε τις σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA