Την πρόθεσή του να επισκεφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα την Κωνσταντινούπολη, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της σημερινής (16/6) συνάντησης που είχε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στο Μπέργκενστοκ της Ελβετίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που είχε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, είπε πως η ατζέντα της επίσκεψής του θα αφορά στα ζητήματα, τα οποία αφορούν στο Πατριαρχείο και στην ομογένεια.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στο Πατριαρχείο, ενώ εκφράστηκε ικανοποίηση για το γεγονός ότι υπάρχει θετική κινητικότητα για το ζήτημα της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.