Μενού
androulakis xamas.jpg
Ο Νίκος Ανδρουλάκης με την Άνατ. | Facebook
  • Α-
  • Α+

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της συνάντησής του με την Πρόεδρο του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ Merav Michaeli, στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, που πραγματοποιείται στη Μάλαγα της Ισπανίας

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνάντηση την Άνατ, μια Ισραηλινή που έχασε τον παππού της κατά την επίθεση της Χαμάς, ενώ η γιαγιά της κρατείται όμηρος.

«Η περιγραφή της για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Kibbutz Nir Oz ήταν συγκλονιστική. Ο παππούς της σκοτώθηκε και η γιαγιά της κρατείται όμηρος από τη Χαμάς στη Γάζα», έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη συνάντησή του με την Άνατ.

Ανδρουλάκης: Οι συναντήσεις

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτός από την συνάντησή του με τον Γερμανό καγκελάριο, Όλαφ Σολτς, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ισπανό πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ, την πρόεδρο των S&D Ιράτσε Γκαρσία Πέρες, τον πρωθυπουργό της Ρουμανίας Μαρσέλ Τσολάκου, τον γγ της νεολαίας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Μπρούνο Γκονσάλβες και την πρόεδρο Χεντ Μαγκάιεθ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA