Μενού
xatzisavvas 1.jpg
Ο Μάρκος Χατζησάββας. | Mega
  • Α-
  • Α+

Για την απήχηση του Στέφανου Κασσελάκη στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και τη μάχη των εσωκομματικών εκλογών στην Κουμουνδούρου μίλησε ο στενός συνεργάτης και υπεύθυνος επικοινωνίας του υποψήφιου προέδρου, Μάρκος Χατζησάββας. Μεταξύ άλλων, είπε ότι το μεγάλο τους «όπλο» είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος «κάνει τη δουλειά του κάθε συνεργάτη του πιο εύκολη».

«Οι θέσεις του κ. Κασσελάκη και οι θέσεις της κ. Αχτσιόγλου είναι ο θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν οι υποψήφιοι εμπλουτίσουν τις θέσεις αυτές θα ήταν ευχής έργον. Εδώ έχουμε μία εκλογική διαδικασία για τη θέση του προέδρου και ο πρόεδρος εκφράζει τις θέσεις του κόμματος. Στις εκλογές που μας πέρασαν κρίθηκαν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν κρίθηκαν μόνο αυτά αλλά και τα πρόσωπα και ο τρόπος που της εξέφρασαν», είπε αρχικά ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη.

«Κομβικό σημείο»

Στη συνέχεια ο Μάρκος Χατζησάββας τόνισε: «Ο κ. Κασσελάκης μιλά με τον κόσμο και δημιουργεί αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η κοινωνία αυτό έχει ανάγκη. Φτάσαμε σε ένα σημείο που το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη λειτουργεί καταστροφικά, τρένα συγκρούονται, κόσμος πνίγεται και καίγεται και το επιτελικό κράτος στέλνει μηνύματα του 112. Φτάσαμε σε ένα κομβικό σημείο που η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να μιλήσει για το αύριο».

«Καμία ελαφρότητα»

Σε σχέση με τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης για τον Στέφανο Κασσελάκη, πως έχει ελαφρότητα στις θέσεις του, απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία ελαφρότητα κα εγώ είναι σε θέση να το γνωρίζω. Δεν είμαι χτεσινός στα πράγματα αλλά είναι από το 1990 σε αυτόν τον πολιτικό χώρο. Σας καλώ να θυμηθείτε τι λέγανε για τον Αλέξη Τσίπρα όταν ήρθε στο χώρο. Δεν μπορεί να είναι ίδιοι με τον Τσίπρα αλλά ο κ. Κασσελάκης φέρνει την ίδια ελπίδα με εκείνον. Τοι βλέπουμε όπου πάμε αυτό και η νεολαία κρέμεται από τα χείλη του. Δεν έχει σχέση με τον κόσμο μέσω κομματικών οργάνων αλλά κάθε μέρα είμαστε στις πόρτες του κόσμου».

«Όπως ο Τσίπρας»

Αναφερόμενος στο αν ο Στέφανος Κασσελάκης έχει τις γνώσεις που απαιτούνται, ο Μάρκος Χατζησάββας είπε: «Να θυμίσω πως στον ΣΥΡΙΖΑ κανένας από αυτούς που ήταν ηγέτες αλλά και τους τωρινούς υποψηφίους δεν παρέκκλινε στα εθνικά θέματα από τη θέση που έχει το κόμμα και με αυτήν που κυβέρνησε. Όταν θα χρειαστεί να μιλήσει στο εξωτερικό θα μιλήσει στα αγγλικά οπότε να ηρεμήσουμε. Στα αγγλικά δεν θα έλεγε ποτέ κρατίδιο. Εγώ ξέρω καλά πως αυτός που ανησυχεί από αυτήν τη ιστορία είναι ο κ. Μητσοτάκης. Από την τριβή μου με τον κ. Κασσελάκη μπορώ να πω πως είναι δίκαιος, ακούει και εμπιστεύεται και αυτό είναι πολύ σπάνιο στις μέρες μας. Γνωριστήκαμε στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα το ξεχάσω. Ήταν στα Σφακιά, βράδυ και εμφανίζεται ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα σε μαυροντυμένους κρητικούς και τους λέει πως εδώ είναι η πατρίδα μου και είπε πως αποφάσισε να έρθει να βοηθήσει τη χώρα του και σηκώθηκαν όλοι να τον αγκαλιάσουν. Για εμένα αυτό είναι αξέχαστο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.