Μενού
pavlos-fussas
Μνημείο Παύλου Φύσσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ανακοίνωση για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία του από την εγκληματική, νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος», τονίζεται χαρακτηριστικά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σε μια εποχή που η ακροδεξιά επιχειρεί να σηκώσει ξανά κεφάλι και να μολύνει το σώμα της κοινωνίας με το δηλητήριο του φασισμού, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, ο αγώνας για την δημοκρατία, την ελευθερία, την ισότητα και την αλληλεγγύη οφείλει να είναι καθημερινός», σημειώνει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου και τονίζει στη συνέχεια: «Ειδικά όταν οι εγκληματίες νεοναζί της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να επανέλθουν στην πολιτική ζωή του τόπου μέσω νέων φασιστικών μορφωμάτων, το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου οφείλει να είναι σε διαρκή εγρήγορση».

«Δεν ξεxνάμε»

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται επίσης: «Δέκα χρόνια μετά δεν ξεχνάμε. Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σε όσους αγωνίστηκαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται απέναντι στον φασισμό».

Επιπλέον, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί σήμερα (18/09) στις 5.30 μμ, «κάθε δημοκρατικό πολίτη να συμμετάσχει μαζικά στην μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι στην μνήμη του Παύλου Φύσσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA