Μενού
Υπουργείο Μετανάστευσης
Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Δεν έχει περάσει παρά περίπου ένας μήνας όταν από το βήμα της εκδήλωσης του Συνηγόρου του Πολίτη για τις επιστροφές, ο Μάκης Βορίδης απευθυνόμενος στον Συνήγορο Ανδρέα Ποττάκη, του είχε πει ευθέως: «δεν είναι εύκολο να εξηγήσω στους απλούς συμπατριώτες μου στο Μενίδι πως είναι δυνατόν οι ασυνόδευτοι ανήλικοι μετανάστες να καρπώνονται 3.000 ευρώ μηνιαίως σε πάσης φύσεως υπηρεσίες όταν η ζωή στην Ελλάδα πλέον είναι τόσο δύσκολη!».

Τότε, μάλιστα, είχε καλέσει τον ίδιο τον Συνήγορο να μεταβεί προς υποστήριξη του στο γνωστό καφενείο της περιοχής ο «Κόκκινος Μύλος».

Όπως αναφέρουν κύκλοι, ο ίδιος δεν έχει ανάγκη από οποιονδήποτε για να κάνει «μασάζ» στους ψηφοφόρους του ούτε φυσικά θα επιχειρηματολογούσε ποτέ ο ίδιος υπέρ της ανεξέλεγκτης επιδότησης «αυτοχαρακτηριζόμενων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, ανηλίκων λαθρομεταναστών. 

Οι ίδιες πηγές, ωστόσο, αναφέρονται στην ΚΥΑ Πλεύρη - Γεωργιάδη, που ουσιαστικά βάζει στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας τα λούσα του Υπουργείου Μετανάστευσης. Όσο και εάν προσπαθεί, όπως χαρακτηριστικά λένε, να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, τηλεοπτικά, η πρώην αρμόδια Υφυπουργός.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...