Μενού
mpakogiannis
Κώστας Μπακογιάννης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για τον δήμο Αθηναίων, ο Κώστας Μπακογιάννης φαίνεται να παίρνει μεγάλη νίκη έχοντας αυτή την ώρα (12% της ενσωμάτωσης) 40,83%.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο κ. Μπακογιάννης δεν θα εξασφαλίσει την επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο, καθώς απέχει σχεδόν 2 μονάδες λιγότερες από τον πήχη του 43%.

Μάχη γίνεται στη δεύτερη θέση, την οποία διεκδικούν ο ανεξάρτητος υποψήφιος προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας με 14,45%, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Ζαχαριάδης με 13,43% και ο υποψήφιος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός με 12,7%.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνει ποσοστό 8,34%, ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης που στηρίζεται από τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 6,42% και η ανεξάρτητη Ελένη Παπαδοπούλου με 3,84%.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, είχε μιλήσει στο Reader λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τι πήγε λάθος στον Μεγάλο Περίπατο και τι πήγε καλά στην Αθήνα, την τελευταία τετραετία.

Η δημοσκόπηση του Reader είχε δείξει την «έκπληξη»

Με τον Κώστα Μπακογιάννη να έχει μεγάλο προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή, το ενδιαφέρον στον δήμο Αθηναίων βρίσκεται και στη δεύτερη θέση, όπου ο Χάρης Δούκας του ΠΑΣΟΚ προηγείται έναντι του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη.

Στη δημοσκόπηση του Reader για τον δήμο της Αθήνας είχε καταγραφεί η συγκεκριμένη «έκπληξη» της 2ης θέσης, με τον κ. Δούκα να είναι πάνω από τον κ. Ζαχαριάδη.

Πανηγυρικό κλίμα στο επιτελείο Μπακογιάννη

Το κλίμα στο επιτελείο είναι πανηγυρικό και λέγεται ότι «η διαφορά του νυν δημάρχου από τον δεύτερο είναι χαώδης. Απόδειξη ποιον εμπιστεύονται οι Αθηναίοι να συνεχίσει το έργο για μια Αθήνα σύγχρονη ασφαλή ευρωπαϊκή και φιλελεύθερη.

Με έργα και μετρήσιμα αποτελέσματα σε κάθε γειτονιά και συγκεκριμένη στοχοθεσία, σχέδιο και πόρους για την επόμενη πενταετία.

Αν η μάχη πάει σε δεύτερο γύρο θα είναι για λίγες ψήφους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA