Μενού
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης | ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ / MOTION TEAM/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Με σύνθημα «Καλύτερη Ζωή Τώρα» ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία δημοσίευσε τα τρία πρώτα προεκλογικά σποτ για τις ευρωεκλογές 2024. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, στο σποτ για τα ζητήματα του υγειονομικού συστήματος,  επέμεινε στην ανάγκη να διασωθεί το ΕΣΥ «από την κατάρρευση. Με αναβάθμιση όλων των υποδομών, κάλυψη όλων των κενών θέσεων και αύξηση των μισθών των υγειονομικών». 

«Γίναμε Σουηδία. Αλλά μόνο στους φόρους» αναφέρεται στο σποτ για την φορολογία, με τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει αναφορά στην πρόταση ενός σταθερού φορολογικού συστήματος για 10 χρόνια καθώς και σε μια νέα φορολογική κλίμακα με σημαντικές μειώσεις φόρων για το 99% των φορολογούμενων.

Σε ό,τι αφορά την ακρίβεια, ο Στέφανος Κασσελάκης και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για ΦΠΑ 0% στα βασικά αγαθά καθώς και για μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα στον χαμηλότερο συντελεστή της ΕΕ.

Είναι τα πρώτα τρία σποτ μιας ολόκληρης σειράς, που θα ακολουθήσουν, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση του ελληνικού λαού για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA