Μενού
tailer makbeth.jpg
Ο Τάιλερ Μακμπέθ. | ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ως Αμερικανός πολίτης ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, πρέπει κάθε τρεις μήνες να καταθέτει τα χαρτιά του για να ανανεώνεται η άδεια διαμονής του στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το Mega, η κυβέρνηση αναγνωρίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Τάιλερ Μακμπέθ. Μάλιστα, από τη στιγμή που πρόκειται για τον σύζυγο του αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το Μαξίμου αναζητά λύσεις, κατά τις ίδιες πηγές.

Τάιλερ Μακμπέθ: Λύση στο πρόβλημα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, αυτό που εξετάζεται από την κυβέρνηση ως λύση είναι να δοθεί άδεια παραμονής για λόγους δημοσίου συμφέροντος από τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρη Καιρίδη, που έχει το δικαίωμα να το πράξει κατ’ εξαίρεση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «η ακρίβεια και ο πόλεμος είναι η προτεραιότητα, και μετά τις ευρωεκλογές η κυβέρνηση «βλέπει» να έρχεται η ρύθμιση για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA