Μενού
Βούλα Πατουλίδου
Βούλα Πατουλίδου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τέσσερα ακόμα ονόματα προστίθενται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Όπως μεταφέρει η ΕΡΤ, στα ψηφοδέλτια του κόμματος θα ενταχθεί ο  νυν πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Το δεύτερο όνομα είναι ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Στη λίστα μπαίνει, κατά την ίδια πηγή, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου αλλά και ι ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Σωτήρης Σέρμπος.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από τη ΝΔ αναμένεται να γίνουν τον Απρίλιο, με τις διεργασίες για την τελική λίστα να είναι πυρετώδεις και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχει τον τελευταίο λόγο. 

Το κόμμα, να σημειωθεί, μπορεί να έχει 42 υποψήφιους. 

Τα ορόσημα για τη ΝΔ πριν τις ευρωεκλογές

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπάρχουν τρία ορόσημα στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές.

Σε πρώτο πλάνο μπαίνει η ψήφιση του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια από την Ολομέλεια της Βουλής, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να τονίζει τη σημασία του και από το βήμα του Κοινοβουλίου.

Επόμενο ορόσημα είναι η παρουσίαση της λίστας των υποψηφίων του κόμματος. 

Τέλος, μεγάλη σημασία δίνεται και στο Συνέδριο του κόμματος τον Απρίλιο.

Κατά πληροφορίες, η λίστα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το Συνέδριο, περί το πρώτο 15θημερο του Απριλίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA