Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Αλέξη Τσίπρα, φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κατά την προσέλευση του πρώην προέδρου του κόμματος σε εκλογικό κέντρο της Καισαριανής όπου ψήφισε για τη νέα ηγεσία.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με ψηφοφόρους να αγκαλιάζουν και να φιλούν τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φαινόταν ευδιάθετος και χαμογελαστός από την υποδοχή που δέχτηκε.





«Περήφανος για την παρακαταθήκη»
Στη δήλωσή του εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε:
«Σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, όποια ή όποιον αποφασίσουν οι χιλιάδες Έλληνες» και πρόσθεσε:
«Είναι λοιπόν με μία έννοια μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.