Για «συντριπτική νίκη με ποσοστά που αγγίζουν το 69%» βάσει των πρώτων αποτελεσμάτων, κάνουν λόγο πηγές από το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
«Αυτή η άνετη επικράτηση υποδηλώνει ότι οι προσδοκίες του επιτελείου επιβεβαιώνονται, καθώς οι εκλογικές διαδικασίες προχωρούν και ολόκληρες νομαρχιακές αρχίζουν πλέον να ενσωματώνονται», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
ΣΥΡΙΖΑ: Όλοι νικητές σύμφωνα με τις πρώτες αντιδράσεις
Την ίδια ώρα, για «καθαρή επικράτηση της πλειοψηφίας» όπως «καταγράφεται στα πρώτα αποτελέσματα από τις εκλογές αντιπροσώπων για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ», κάνουν λόγο και οι πηγές των «87».
Να σημειωθεί ότι το ίδιο συνέβη και χθες (2/11), όταν αργά το βράδυ και οι δύο π[λευρές έκαναν λόγο για καθαρή επικράτηση.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά λίγο μετά τις 18:30, ολοκληρώθηκε, η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το Έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και έχει αρχίσει η καταμέτρηση σε όλα τα τμήματα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.