Μενού
Thanassis Theoharopoulos
O Θανάσης Θεοχαρόπουλος στο 4ο Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Με εντολή Κασσελάκη δόθηκε τέλος, το απόγευμα της Δευτέρας (17/06) στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, μετά από ανακοίνωση του ίδιου που έκανε γνωστό το πώς ενημερώθηκε για το γεγονός, μέσω της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Γιώτας Πούλου.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο περιβάλλον Κασσελάκη για την απομάκρυνση αυτή, αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Θεοχαρόπουλος καταλάμβανε θέση επιστημονικού συνεργάτη χωρίς να έχει παράσχει ποτέ οιοδήποτε έργο, με συνέπεια η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει έναν από τους πιο απαιτητικούς τομείς, να δυσχεραίνεται στην άσκηση των καθηκόντων της.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στην ανακοίνωσή του άφησε «αιχμές» για τον πρόεδρο του κόμματος.

Την Τρίτη (18/06) στις 10:30 θα συνεδριάσει στα γραφεία της Κουμουνδούρου το Εκτελεστικό Γραφείο υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Θεοχαρόπουλος απομακρύνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ με εντολή Κασσελάκη - Η ανακοίνωση

«Μετά την αντικαταστατική απομάκρυνσή μου από τη θέση του Διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον περασμένο Σεπτέμβριο, την επομένη της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη ως Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, δυστυχώς σήμερα και πάλι αιφνιδίως, λίγες ημέρες μετά τις ευρωεκλογές, ενημερώθηκα εκ μέρους της ΚΟ από την Γιώτα Πούλου ότι η συνεργασία που είχα με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παύει να ισχύει με εντολή του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Επισημαίνεται ότι το νέο στοιχείο αυτής της εβδομάδας ήταν η πρόταση που έχω καταθέσει - όπως και πολλοί άλλοι σύντροφοι - για την ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη συνεργασία στον προοδευτικό χώρο. Είναι αδιανόητο, η απάντηση σε αυτούς τους προβληματισμούς, που απασχολούν σήμερα κάθε προοδευτικό πολίτη, να είναι αυτή.

Είναι πρωτοφανής απόφαση για οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα.

Τραγική ειρωνεία. Πριν λίγα χρόνια, ορισμένοι αναλάβαμε προσωπικό και πολιτικό κόστος, στηρίξαμε και ψηφίσαμε την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών και κόντρα στις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος συγκροτήσαμε την Προοδευτική Συμμαχία.

Η ενημέρωσή μου σήμερα έγινε τη στιγμή που συνομιλούσα με τον Ζόραν Ζάεφ στο περιθώριο της πρώτης ημέρας της Διεθνούς Διάσκεψης των Ινστιτούτων Τσίπρα και Ζάεφ για εκείνες της ιστορικές στιγμές της ψήφισης και την ανάγκη σήμερα τήρησης της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA