Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Abdullah II, για τις εξελίξεις στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή.
Συγκεκριμένα, τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν τα όσα συμβαίνουν στο Ιράν ενώ οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στον Λίβανο.
O Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε την ανάγκη να αποφευχθεί η περαιτέρω κλιμάκωση και εξέφρασε την εκτίμησή του για τον σταθεροποιητικό ρόλο που διαδραματίζει η Ιορδανία στην περιοχή.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.