Ένα 24ωρο πριν την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η Νάντια Γιαννακοπούλου, υποψήφια στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, δηλώνει ότι θα στηρίξει τον Χάρη Δούκα.
Με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνει πως «Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για την Αλλαγή», έχοντας την φωτογραφία του Χάρη Δούκα.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης αναφέρει: «Χάρη, πάμε για την Αλλαγή!»
Δούκας: «Νάντια, πάμε για την Αλλαγή»
Λίγο αργότερα, ο Χάρης Δούκας «απάντησε» στην ανακοίνωση στήριξης προς το πρόσωπό του, με δική του ανάρτηση όπου αναφέρει: «Νάντια, πάμε για την Αλλαγή».
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.