Μενού
tzanakopoulos-axtsioglou-exo
Δημήτρης Τζανακόπουλος, Έφη Αχτσιόγλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πρωτοφανής ένταση επικράτησε το Σάββατο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα λεπτά που ακολούθησαν μετά την αιχμηρή τοποθέτησή του.

Ο πρόεδρος του κόμματος επέμεινε στη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη διαγραφή στελεχών και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για όσους έχουν συνταχθεί απέναντί του.

Οι ομάδες των Ευκλείδη Τσακαλώτου, Έφης Αχτσιόγλου και Διονύση Τεμπονέρα ζήτησαν να γίνει ψηφοφορία για τη διεξαγωγή του εν λόγω δημοψηφίσματος, αίτημα που δεν έγινε δεκτό από το προεδρείο με αποτέλεσμα τα παραπάνω στελέχη να αποχωρήσουν από την επεισοδιακή συνεδρίαση.

Τα παρασκήνια της ομιλίας Κασσελάκη: Οι ασπασμοί του Βίτσα, τα χειροκροτήματα και οι αποδοκιμασίες

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τις στιγμές έντασης και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις τα ενσταντανέ είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικράτησε στο ξενοδοχείο «President».  Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ομιλίας Κασσελάκη κάποιοι φώναζαν «αίσχος», ορισμένοι γιουχάιζαν, ενώ υπήρχαν και εκείνοι που χειροκροτούσαν.

«Μαλλιά κουβάρια» Κασσελάκης και Αχτσιόγλου για ένα τηλεφώνημα - Υποστηρίζει πως την κάλεσε και τον διαψεύδει

Τζανακόπουλος: Σε μεγάλη ένταση

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσαν οι φωτογραφίες του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος εμφανίζεται να κρατά το κεφάλι του, να είναι νευρικός και να συζητά με ένταση με τη σύντροφό του, Έφη Αχτσιόγλου. Η πρώην υπουργός έζησε και εκείνη από τη μεριά της έντονα τη δραματική συνεδρίαση, πριν αποχωρήσει. Το στρες, οι αυξημένοι παλμοί και οι αντιδράσεις της έχουν καταγραφεί σε φωτογραφίες, που επιβεβαιώνουν ότι η χθεσινή (11/11) συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει στην ιστορία.

Δείτε τις σχετικές εικόνες

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

tzanakopoulos-axtsioglou-exo
Δημήτρης Τζανακόπουλος, Έφη Αχτσιόγλου | Eurokinissi
efi-axtsioglou
ΑΠΕ/ΜΠΕ
tzanakopoulos-axtsioglou
Eurokinissi
tzanakopoulos-axtsioglou
Eurokinissi
tzanakopoulos-axtsioglou
Eurokinissi
tzanakopoulos-axtsioglou
Eurokinissi
tzanakopoulos-axtsioglou
Eurokinissi

BEST OF LIQUID MEDIA