Μενού
Η στιγμή του τσακωμού
Η στιγμή του τσακωμού | Youtube
  • Α-
  • Α+

Ξεσήκωσε το διαδίκτυο ο καβγάς που ξέσπασε μεταξύ των μουσικών της μπάντας των The Brian Jonestown Massacre, όταν ο τραγουδιστής και ο κιθαρίστας πιάστηκαν «στα χέρια» κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Αυστραλία.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης (21/11), όταν ο frontman της μοντέρνας psych rock μπάντας, Άντον Νιούκομπ, αποφάσισε να λύσει τις προσωπικές του διαφορές με τον κιθαρίστα Ράιαν Βαν Κριντ, κατά τη διάρκεια του σόου που έδινε το συγκρότημα στη Μελβούρνη, ως μέρος της περιοδείας τους.

Τον χτύπησε με την κιθάρα

Όπως γράφει η Sun, ο τσακωμός έγινε ενώπιον του τεράστιου κοινού που είχε συγκεντρωθεί, ενώ αναρτήθηκε και στο Twitter. Στο βίντεο φαίνεται ο Άντον να σηκώνει την δική του κιθάρα και να την «κατεβάζει» στο κεφάλι του Βαν Κριντ, προτού πέσουν ο ένας πάνω στον άλλο με χτυπήματα και σπρωξιές. Οι δύο άντρες άρχισαν να σέρνονται στη σκηνή, και χρειάστηκε να τους χωρίσουν οι υπάλληλοι ασφαλείας της διοργάνωσης.

Το σόου σταμάτησε ακαριαία, με τους δύο αντιπάλους να συνεχίζουν λεκτικά τον καβγά τους. «Κόψτε του το μικρόφωνο, άσε την κιθάρα μου, τελείωσε το πάρτι», ακούγεται να λέει ο αρχηγός της μπάντας στον κιθαρίστα.

«Δεν σε χρειαζόμαστε για να λέμε την αλήθεια. Φύγε. Άσε κάτω την κιθάρα μου και σκέψου τι έγινε μόλις», συνεχίζει, με τον Βαν Κριντ να απαντάει «καλά θα κάνεις να το σκεφτείς αυτό φίλε. Γιατί θα είναι μια και καλή» πριν πετάξει την κιθάρα του και φύγει από τη σκηνή.

Το βίντεο σύντομα έγινε ανάρπαστο στο διαδίκτυο, και φυσικά στο Twitter όπου αναρτήθηκε στιγμή προς στιγμή το...σόου που έγινε σόου. «Και γ@μ@ την ψυχαγωγία» σχολιάζει ένα χρήστης, με άλλους να μην βρίσκουν το θέαμα τόσο καλαίσθητο:

«Θεέ μου, ήταν να πάω. Δεν ξέρω αν τη γλίτωσα ή αν έχασα ένα αξέχαστο σόου», «Είναι ένα μάτσο μωρά», «Ήταν θέμα χρόνου. Τους είδα και πιο νωρίς στο τουρ και η ένταση μεταξύ τους ήταν ήδη μεγάλη».

Μετά από το έντονο περιστατικό, οι επερχόμενες συναυλίες των BJM, μέρος του μέχρι τώρα tour τους στην Land Down Under» ακυρώθηκαν επ'αόριστον, ενώ η μπάντα δεν έχει δημοσιεύσει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA