Με νέα ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης τοποθετήθηκε «επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους μου- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο».
Ο έκπτωτος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες».
«Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους», συμπλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης», σχολίασε επίσης στη συνέχεια της ανάρτησής του.
«Μηνύματα από οπαδούς του Κασσελάκη»
Σύμφωνα με τους «87» τα SMS που κυκλοφορούν ανάμεσα στους «οπαδούς του Κασσελάκη» αναφέρουν μεταξύ άλλων:
«Μέχρι στιγμής γίνεται κινητοποίηση στα μέλη να έρθουν απέξω ήρεμα και με συνθήματα. Εμείς της ΚΕ Κασσελάκη θα πάμε χωρίς να παραλάβουμε καρτελάκι και θα μείνουμε έξω μαζί σας. Δύο από εμάς θα καταθέσουν ένα πολιτικό κείμενο αιτιολόγησης της αποχής. Αν χρειαστεί να μπούμε θα μας ενημερώσουν οι εκ των έσω.
Πάμε να χτυπήσουμε τη μη απαρτία.
Ενημερώστε τους κοντινούς σας σε κάθε ΟΜ για να γίνει κινητοποίηση. Ο σταθμός του προαστιακού είναι πολύ κοντά με τα πόδια για όποιον θέλει να έρθει με τρένο σταθμό Λαρίσης στη συνεδρίαση Πλ. Καραϊσκάκη».
Οι 87 κάνουν λόγο επίσης για «απαράδεκτες τραμπικές πρακτικές που δεν έχουν σχέση με την Αριστερά και τον προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο».

- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.