Μενού
Tο βιβλίο «Έγινε η Απώλεια Συνήθειά μας»
Tο βιβλίο - ωδή στα Διάφανα Κρίνα - «Έγινε η Απώλεια Συνήθειά μας» | (Facebook Βιβλιοπωλείο ΑΜΟΝΙ)
  • Α-
  • Α+

O Θάνος Σαρρής είναι ο συγγραφέας του βιβλίου για τα Διάφανα Κρίνα που φέρει τίτλο «Έγινε η Απώλεια Συνήθειά μας». 

Το «Έγινε η Απώλεια Συνήθειά μας» ήταν το άλμπουμ που θεμελίωσε την ξεχωριστή σχέση των ακροατών με τα Διάφανα Κρίνα. Σφυρηλάτησε έναν δεσμό που με τα χρόνια έθρεψε, δημιούργησε χιλιάδες ιστορίες χαμένων τρένων που ξαναμπήκαν στις ράγες, συναυλιών πνιγμένων στο σκοτάδι και το συναίσθημα, βασανισμένων ψυχών που βρήκαν απάγκιο κι αντάμωσαν με άλλες. 

Tο βιβλίο αυτό αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας της μπάντας και του δισκογραφικού ντεμπούτου των Κρίνων μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών, των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πλάι τους, καθώς κι εκείνων που ως παρατηρητές βίωσαν από πολύ κοντά τη δημιουργία ενός ξεχωριστού κεφαλαίου για το ελληνόφωνο ροκ, το οποίο συνάντησε την ποίηση και άλλαξε για πάντα.

Tο βιβλίο «Έγινε η Απώλεια Συνήθειά μας»
Tο βιβλίο «Έγινε η Απώλεια Συνήθειά μας» | (Εκδόσεις Οξύ)

Λίγα λόγια για τον Θάνο Σαρρή

O Θάνος Σαρρής ερωτεύτηκε από μικρή ηλικία τη μαγεία του αθλητισμού και της μουσικής. Έχει εργαστεί στον χώρο της δημοσιογραφίας και του μάρκετινγκ, ενώ λατρεύει τα ταξίδια και τις ιστορίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA