Μενού
perry julia.jpg
Ο Μάθιου Πέρι και η Τζούλια Ρόμπερτς. | Τα Φιλαράκια.
  • Α-
  • Α+

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών. Ο γνωστός ηθοποιός, που έγραψε ιστορία ως Τσάντλερ Μπινγκ στην πολυβραβευμένη σειρά «Τα Φιλαράκια», αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα και ταλαιπωρήθηκε αρκετά εξαιτίας εθισμών και καταχρήσεων.

Μετά το άκουσμα τις θλιβερής είδησης για τον θάνατό του, επανήλθαν στο φως της δημοσιότητας ιστορίες από την προσωπική του ζωή. Μιας ζωής που επισκιάστηκε από το έντονο συναίσθημα της ανασφάλειας και της χαμηλής αυτοεκτίμησης, παρά τις μεγάλες του επιτυχίες σε τηλεόραση και σινεμά. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η σύντομη σχέση του με την Τζούλια Ρόμπερτς.

Οι δύο ηθοποιοί άρχισαν να βγαίνουν στα μέσα στης δεκαετίας του 1990, την περίοδο που γυριζόταν η σειρά «Τα Φιλαράκια», σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Πέρι, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

Όταν οι παραγωγοί της σειράς της έκαναν πρόταση να συμμετέχει ως guest star, η Ρόμπερτς απάντησε ότι θα το έκανε, με την προϋπόθεση, όμως ο ρόλος να αφορά την ιστορία του Τσάντλερ Μπινγκ.

Κόκκινα τριαντάφυλλα

Αυτό έκανε τον Πέρι να της στείλει κόκκινα τριαντάφυλλα, μαζί με μία κάρτα που έγραφε: «Το μόνο πράγμα που είναι πιο συναρπαστικό από την προοπτική να συμμετέχεις στη σειρά είναι ότι επιτέλους έχω μία δικαιολογία να σου στείλω λουλούδια».

Στην αρχή της σχέσης τους επικοινωνούσαν μέσω φαξ. Ο Πέρι έγραψε στην αυτοβιογραφία του ότι τα μηνύματα της Ρόμπερτς ήταν έξυπνα και πως κατάφερνε να τον κάνει να αισθάνεται ότι ήρθε σε αυτόν τον πλανήτη για να την κάνει να χαμογελάει.

Τελικά, η σχέση τους κράτησε έξι μήνες και χώρισαν το 1996, επειδή ο Μάθιου Πέρι αισθανόταν ότι δεν ήταν αρκετός για την Τζούλια Ρόμπερτς. Εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα με εξαρτήσεις σε χάπια και αλκοόλ.

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, χώρισε με την «όμορφη και λαμπερή» Τζούλια λόγω των δικών του αγώνων με τον εθισμό και επειδή δεν αισθανόταν αντάξιός της.

«Το να βγαίνω με την Τζούλια Ρόμπερτς ήταν πάρα πολύ για μένα. Ήμουν συνεχώς σίγουρος ότι θα με χώριζε», έγραψε ο Πέρι στο βιβλίο του. «Δεν ήμουν αρκετός, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι αρκετός, ήμουν στραβός, μη αγαπητός. Έτσι, αντί να αντιμετωπίσω την αναπόφευκτη αγωνία της απώλειάς της, χώρισα με την όμορφη και λαμπρή Τζούλια Ρόμπερτς», είχε γράψει ο Πέρι στην αυτοβιογραφία του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA