Μενού
Billie-Eilish
Μπίλι Αίλις | @billieeilish
  • Α-
  • Α+

Η Μπιλι Άιλις αποκάλεσε «ηλίθιους» όσους την αποκαλούν «ξεπουλημένη» επειδή έχει αλλάξει το στυλ της σε σχέση με την αρχή της καριέρας της, ενώ τόνισε πως πρόκειται για «περίεργους τύπους που μισούν τις γυναίκες». Μέσα από μια σειρά από stories που ανέβασε στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί κριτική για τον τρόπο με τον οποίο έχει εξελιχθεί το στυλ της από τα πρώτα βήματα της καριέρας της μέχρι σήμερα, όπως αναφέρει το Yahoo!news.

Στο πρώτο story, η ίδια είπε ότι θα αφιερώσει λίγο χρόνο για να απαντήσει στα σχόλια που είχε λάβει πρόσφατα σε γράμμα: «Πέρασα τα πρώτα πέντε χρόνια της καριέρας μου να κρύβομαι εντελώς από εσάς τους ανόητους επειδή ντυνόμουν και συμπεριφερόμουν σαν αγόρι, ενώ μου έλεγαν συνεχώς ότι θα ήμουν πιο καυτή αν συμπεριφερόμουν σαν γυναίκα». 

«Τώρα, όταν νιώθω αρκετά άνετα για να φορέσω οτιδήποτε κάπως πιο θηλυκό ή ταιριαστό στο στυλ μου, ΑΛΛΑΞΑ και είμαι ξεπουλημένη», πρόσθεσε, καταλήγοντας πως «Είστε πραγματικά ηλίθιοι». 

Ο πραγματικός λόγος που η Μπίλι Αίλις προτιμούσε τα φαρδιά ρούχα

Σε συνεντεύξεις της ανά τα χρόνια η Μπίλι Αίλις έχει εξηγήσει ότι παλιά ένιωθε πιο άνετα να φοράει πιο φαρδιά ρούχα, κάτι που θεωρήθηκε σήμα - κατατεθέν της, επειδή τη βοηθούσαν να αντιμετωπίζει τις ανασφάλειες που είχε για το σώμα της. 

Μάλιστα, σε συνέντευξή της στο 2020 στο βρετανικό περιοδικό Dazed είχε εξομολογηθεί ότι μισούσε το σώμα της και ότι ο λόγος που είχε φορέσει φαρδιά ρούχα σε διαφήμιση που έκανε για λογαριασμό της Calvin Klein ήταν επειδή ήθελε να μην μπορεί κανείς να εκφέρει άποψη για το σώμα της. 

Ωστόσο, με το πέρασμα των χρόνων η Μπίλι Αίλις έχει πειραματιστεί με το στυλ της και έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις, δείχνοντας την πιο θηλυκή πλευρά της, ενώ μέσα από τα εν λόγω insta stories ξεκαθάρισε πως ο καθένας έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι θέλει. 

 

 

«Γνωρίζετε ότι οι γυναίκες είναι πολύπλευρες; Είτε το πιστεύετε είτε όχι οι γυναίκες μπορούν να ενδιαφέρονται για πολλά πράγματα», ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας ότι «η θηλυκότητα δεν σημαίνει αδυναμία».

Τέλος, εξήγησε στους followers της ότι είναι φυσιολογικό να θέλουν να εκφράζονται διαφορετικά σε διαφορετικά στάδια της ζωής τους, ενώ αποκάλεσε τους επικριτές της, «περίεργους τύπους που μισούν τις γυναίκες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.