Μενού
bd-foxmoor
Ο Μιχάλης Μυτακίδης (BD Foxmoor) των Active Member | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών έχει αρχίσει τις τελευταίες ώρες ώστε ο Μιχάλης Μυτακίδης των Active Member, γνωστός ως BD Foxmoor, να προταθεί για Νόμπελ Λογοτεχνίας! Τη διαδικασία κίνησε η Ανεξάρτητη Πολιτιστική Κίνηση Πολιτών με την επωνυμία «Armarima» «εκτιμώντας την τεράστια προσφορά του σπουδαιότερου Έλληνα ποιητή εν ζωή στην κοινωνία μας μέσα από την ποίηση και την μουσική του» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 500 ηλεκτρονικές υπογραφές με τον ίδιο τον Μιχάλη Μυτακίδη να προμοτάρει τη συλλογή υπογραφών μέσα από τα προφίλ των Active Member στα social media.

Στη σχετική πλατφόρμα σημειώνεται: «Ο Μιχάλης Μυτακίδης είναι ένας ευρέως αναγνωρισμένος Έλληνας ποιητής και μουσικός που τιμάται και αναγνωρίζεται από τους συναδέλφους του και το Ελληνικό κοινό (και όχι μόνο) τα τελευταία τριάντα έτη. Έχει εμπνεύσει την Ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας ένα νέο μουσικό και στιχουργικό ''κύμα'' , αφυπνίζοντας το θυμικό της αίσθημα , διαμορφώνοντας παράλληλα και την αισθητική της. Ο Μιχάλης Μυτακίδης έχει σταθεί μακριά από κάθε πολιτική ,θρησκευτική ή φυλετική διάκριση στο περιεχόμενο των στίχων του,  πορευμένος μη εξαρτώμενος από καμία υποστηρικτική τοιαύτη δύναμη , πράττοντας μόνο πάντα όσα η καλλιτεχνική του φύση του όριζε.

Κρίνοντας το έργο του πανανθρώπινο και μοναδικό , ανεξάρτητο και ειλικρινές , δίχως πολιτική ή θρησκευτική χροιά, δίχως καμία υποστήριξη από ‘’κύκλους’’ πολιτικούς ή άλλους τέτοιους, προχωράμε στην πρότασή μας για την υποψηφιότητα του ανεξάρτητοι , όπως έκανε ο ίδιος σε όλη την σπουδαία του πορεία!».
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.