Μενού
silia kapsis
Silia Kapsis | Instagram
  • Α-
  • Α+

Η Silia Kapsis (Σίλια Καψή) θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision τον Μάιο του 2024 με ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Η ανακοίνωση του ΡΙΚ για την Eurovision 2024

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου ανακοινώνει ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από την κυπριακής καταγωγή, δημοφιλή τραγουδίστρια Silia Kapsis, που γεννήθηκε και διαμένει στην Αυστραλία. Η Silia θα ερμηνεύσει τραγούδι που φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού Δημήτρη Κοντόπουλου.

 

Ποια είναι η Silia Kapsis

Η Silia Kapsis γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και είναι μόλις 16 ετών, o πατέρας της είναι από την Κύπρο και η μητέρα της από την Ελλάδα. Η Silia Kapsis έχει εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές στην Αυστραλία, ενώ έχει διακριθεί ως τραγουδίστρια, χορεύτρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Να σημειωθεί ότι μετά τη νίκη της Loreen με το «Tattoo» τον Μάιο του 2023, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2024 θα φιλοξενηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας.

 

 

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA