Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για αρκετούς που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου στην Τεχνόπολη της Αθήνας.
Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το βράδυ και αρκετοί έχουν παραμείνει εκτός Τεχνόπολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις τρεις θύρες ανοιχτή είναι μόνο η μία με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μία τεράστια ουρά που φτάνει μέχρι την Πειραιώς.


Το καλοκαίρι του 2024 ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έχει προγραμματίσει μόλις πέντε συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δίπλα του είναι οι ερμηνευτές Μάρθα Φριντζήλα, Αλέξανδρος Κτιστάκης και Γιάννης Λίταινας.
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.