Όμορφες μελωδίες, δράσεις και τραγούδια γέμισαν την αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Χαμέζι Λασιθίου, στην Κρήτη.
Το Φεστιβάλ Χαμεζίου διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά με πρωτοβουλία της Μορφωτικής Στέγης Χαμεζίου, ενώ στα σοκάκια του χωριού πραγματοποιήθηκαν μαθήματα μουσικής, χοροδιδασκαλείο, εργαστήρι υφαντικής και φυσικών βαφών και ψηφιδωτού.
Στο βίντεο καταγράφηκε μέρος της παρουσίασης του σεμιναρίου λαούτου με δάσκαλο τον Γιάννη Λιναρδάκη.
Το Φεστιβάλ Χαμεζίου είναι μια εβδομάδα μουσικών σεμιναρίων και παραδοσιακών τεχνών της Κρήτης και διοργανώνεται κάθε Ιούλιο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.