Κατέρρευσε η Πάτι Σμιθ το βράδυ της Τετάρτης (29/1) κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας και ενώ η ίδια βρισκόταν στη σκηνή με το συγκρότημα Soundwalk Collective και απήγγειλε κείμενά της με μουσική υπόκρουση.
Όπως αναφέρει το Associated Press, επικαλούμενο την εφημερίδα Folha de S. Paulo, η 78χρονη Πάτι Σμιθ λιποθύμησε περίπου 30 λεπτά μετά την έναρξη της εμφάνισής της και ενώ διάβαζε ένα κείμενο για την κλιματική κρίση.
Για λίγα λεπτά παρέμεινε στη σκηνή και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα παρασκήνια με αναπηρικό αμαξίδιο. Στο TikTok κυκλοφόρησε βίντεο που έδειχνε την καλλιτέχνιδα πεσμένη στη σκηνή.
Παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν αισθανόταν καλά, επέστρεψε στη σκηνή προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για την κατάστασή της και να του ζητήσει συγνώμη που δεν θα μπορέσει να συνεχίσει.
«Δυστυχώς αρρώστησα και ο γιατρός είπε ότι δεν μπορώ να συνεχίσω. Οπότε θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Και νιώθω πολύ άσχημα», είπε από το μικρόφωνο η Πάτι Σμιθ, η οποία παραπονιόταν τις τελευταίες ημέρες ότι την ταλαιπωρούσε έντονη ημικρανία.
Το κοινό την ενθάρρυνε, λέγοντάς της «δεν πειράζει, σε αγαπάμε» και τότε εκείνη άρχισε να τραγουδάει α καπέλα το «Wing» και το «Because The Night».
Από πλευράς του το συγκρότημα Soundwalk Collective, σε story που ανέβασε στο Instagram, καθησύχασε τους πάντες ότι η Πάτι Σμιθ είναι καλά στην υγεία της και την κοίταξαν οι καλύτεροι γιατροί, ενώ έκαναν παράκληση προς όλους να μην ανεβάσουν υλικό στα social media από τη στιγμή της κατάρρευσης της.
Η ίδια η Πάτι Σμιθ, σε επικοινωνία που είχε σήμερα (30/1) με το Associated Press, τόνισε πως είναι καλά, ενώ έσπευσε να καθησυχάσει τους πάντες με ανάρτησή της στο Instagram, σχολιάζοντας πως αυτό που συνέβη έχει πάρει πολύ μεγαλύτερη έκταση απ' ότι θα έπρεπε.
«Αυτό είναι για να σας ενημερώσω όλους ότι είμαι καλά. Υπάρχει μεγάλη δόση υπερβολής σε όσα διαδίδονται από τον Τύπο και τα social media.
Ένιωσα κάποια ζάλη εξαιτίας ημικρανίας. Υπήρξε ένα μικρό περιστατικό, έφυγα από τη σκηνή και επέστρεψα 10 λεπτά αργότερα και μίλησα με τον κόσμο,
τους είπα ότι ήμουν καλά και τραγούδησα τα Wing και Because The Night. Με εξέτασε ένας εξαιρετικός γιατρός και ήμουν απολύτως καλά.
Παρακαλώ μην πιστέψετε κάποια άλλη ιστορία. Με όλη την ένταση στον κόσμο, αυτό το εξηγήσιμο περιστατικό δεν αξίζει τόσης προσοχής.
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Πιστέψτε με, είμαι καλά», έγραψε η Πάτι Σμιθ.
- LIVE οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε βάσεις των ΗΠΑ, βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν
- Οι επιπτώσεις του πολέμου στη Μέση Ανατολή στην ελληνική οικονομία: Εκτοξεύτηκε το ρεύμα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
- Νέο παραλήρημα του Αρκά για την Αριστερά: «Είναι διαστροφή»
- Η πολυθρύλητη Μάχη της Κοκκινιάς, ο ρόλος των δωσίλογων και το «Ακορντεόν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.