Μενού
Η Έμα Στόουν με τον Γιώργο Λάνθιμο στις Χρυσές Σφαίρες
Η Έμα Στόουν με τον Γιώργο Λάνθιμο στις Χρυσές Σφαίρες | (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Το βραβείο της καλύτερης ταινίας, στην κατηγορία κωμωδία ή μιούζικαλ, απέσπασε στις Χρυσές Σφαίρες 2024 η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, Poor Things. Παράλληλα, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Έμα Στόουν έλαβε το βραβείο του Α' Γυναικείου ρόλου για την ενσάρκωση της Μπέλα Μπάξτερ.

Ο Γιώργος Λάνθιμος χαρούμενος και εμφανώς συγκινημένος ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει στα χέρια του το βραβείο και στον λόγο που εκφώνησε -μεταξύ άλλων- ευχαρίστησε τον Μπρους Σπρίνγκστιν.

«Ήθελα να μιλήσω όλη νύχτα στον Μπρους Σπρίνγκστιν, έχουμε γενέθλια την ίδια ημέρα. Ήθελα να μιλήσω όλη νύχτα στον Bruce Springsteen, έχουμε γενέθλια την ίδια ημέρα. Ήταν ο ήρωάς μου από τότε που ήμουν παιδί. Τέλος πάντων, σπαταλάω τον χρόνο μου. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους δούλεψαν για αυτήν την ταινία, τη Searchlight Pictures που την έκανε πραγματικότητα, όλους τους υπέροχους ηθοποιούς και τον Μπρους Σπρίνγκστινπου με έκανε να μεγαλώσω έτσι όπως μεγάλωσα. Φυσικά ευχαριστώ την Έμμα Στόουν, το ξέρετε ότι κέρδισε, είναι η καλύτερη. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, σας ευχαριστούμε» είπε ο Γιώργος Λάνθιμος.

Παρακολουθήστε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Λάνθιμος

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA