Μενού
Sex Education
Sex Education | Netflix
  • Α-
  • Α+

Μετά από 4 χρόνια το Sex Education ολοκληρώθηκε και λατρεύτηκε από τον κόσμο με μόλις τέσσερις σεζόν και 32 επεισόδια στην πλατφόρμα του Netflix. 

Η σειρά αγαπήθηκε με τους χαρακτήρες που είναι σε εφηβική ηλικία να συνδέονται άμεσα με μικρούς και μεγάλους. Οι πρωταγωνιστές είναι ο Ότις, ο Έρικ, ο Άνταμ, η Μέιβ και ο Τζακσον, οι οποίοι έκαναν τη σειρά να απογειωθεί και να είναι πλέον ως μια από τις πιο δημοφιλείς στην ιστορία του Netflix

Τι έγινε όμως στην τελευταία σεζόν της σειράς; 

Η σειρά κλείνει με τον Έρικ να αποφασίζει πως θέλει να γίνει πάστορας, η Τζιν λέει στον Νταν πως είναι ο πατέρας της Τζόι και ο Τζάκσον ανακαλύπτει την ταυτότητα του πατέρα του. 

Ο Άνταμ ξεκινάει μια νέα καριέρα και διδάσκει ιπασία σε παιδιά, ενώ παράλληλα αποκτά μια σύνδεση με τον πατέρα του και ξεκινά ένα ειδύλλιο με το αφεντικό του. 

Η Είμυ χρησιοποιεί την τέχνη για να ξεπεράσει την σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχθεί και ξεκινάει μια ρομαντική σχέση με τον Ισαάκ. Η Βιβ υπερασπίζεται τον εαυτό της σχετικά με τον κακοποιητικό σύντροφο της και οι μαθητές του Cavendish ξεκινούν να μαζεύουν χρήματα για να βοηθήσουν την Καλ ώστε να πραγματοποιήσει την χειρουργική επέμβαση στο στήθος της. 

Η Ρούμπι επιτέλους έγινε αποδεκτή από τα δημοφιλή παιδιά και η σχέση της με τον Ότις καταλήγει σε ένα φλερτ μεταξύ τους. 

Κατέληξε η Μείβ μαζί με τον Ότις;

Η αλήθεια είναι πως… Όχι δεν κατέληξαν μαζί. Στο προτελευταίο επεισόδιο χωρίζουν φιλικά καθώς η Μέιβ αποφάσισε να πάει στις Ηνωμένες Πολιτείες για τις σπουδές της, αλλά… Έκαναν σεξ και αποχαιρετιστήκαν.

Όπως αναφέρει ο Decider, η Μείβ δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν εκδοτικό οίκο που ενδιαφέρεται για το μυθιστόρημά της ενώ άφησε ένα συγκινητικό σημείωμα στον Ότις που έγραφε: «Η γνωριμία μας μου άνοιξε την καρδιά και τώρα έχει αλλάξει για πάντα. Και γι' αυτό θα κουβαλάω ένα κομμάτι σου μαζί μου όπου κι αν πάω. Νομίζω ότι αυτό που προσπαθώ να πω είναι. Ευχαριστώ για όλα… Χαζέ». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.