Μενού
sex-education
Sex Education | @Sex Education - Facebook
  • Α-
  • Α+

Το Sex Education επιστρέφει στο Netflix με την τέταρτη σεζόν, η οποία θα είναι και η τελευταία της σειράς και το σίγουρο είναι ότι το φινάλε θα αποζημιώσει με το παραπάνω τους φαν. 

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την τελευταία σεζόν, το Moordale Secondary έκλεισε και όλοι οι μαθητές του έχουν πάει σε άλλα μέρη. Η Maeve (Emma Mackey) βρίσκεται στην Αμερική όπου σπουδάζει με την απόσταση να δοκιμάζει τη σχέση της με τον Otis.

Εκείνος τώρα πηγαίνει στο Cavendish College μαζί με τον Eric (Ncuti Gatwa), ο οποίος, μετά τον χωρισμό από τον Adam (Connor Swindells), εξερευνά την queer ταυτότητά του. Η Aimee (Aimee Lou Wood) ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της και έρχεται πιο κοντά στον Isaac (George Robinson). 

Όσον αφορά την Jean (Gillian Anderson) η μητρότητα την πιέζει πολύ, ενώ το γεγονός ότι έρχεται να μείνει μαζί της η αδερφή της, Joanna (Lisa McGrillis), χειροτερεύει τα πράγματα. 

Με ηχηρές απουσίες η νέα σεζόν

Εκτός από τις παραπάνω ιστορίες, οι φαν θα δουν και νέους χαρακτήρες να μπαίνουν στη σειρά, αλλά από την άλλη, από την τέταρτη σεζόν θα λείπουν και ρόλοι που άφησαν το στίγμα τους στη σειρά κατά τις προηγούμενες σεζόν. 

Έτσι, δεν επιστρέφουν οι Tanya Reynolds και Patricia Allison που έπαιζαν τις Lily και Ola αντίστοιχα, όπως και η Simone Ashley που έπαιζε την Olivia, Τέλος, παρελθόν για τη σειρά αποτελεί και η Rakhee Thakrar που υποδυόταν την Emily Sands και στη νέα σεζόν θα περιοριστεί μόνο σε γκεστ εμφάνιση. 

Παρά τις αλλαγές η νέα σεζόν του Sex Education κρατάει καλή ισορροπία ανάμεσα σε όλες τις ιστορίες που θα εκτυλιχτούν στα νέα επεισόδια και μόνο όταν το απαιτεί η πλοκή δίνεται μεγαλύτερο βάρος σε κάποιον ήρωα. Κάποιοι από τους καινούργιους ρόλους ίσως να αργήσουν να ξεδιπλωθούν και να φτάσουμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο για να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά και αυτό δικαιολογείται εάν σκεφτεί κανείς ότι πρέπει να ολοκληρωθούν οι ιστορίες των πρωταγωνιστών που έχουν αγαπηθεί τρία χρόνια τώρα. 

Η τελευταία σεζόν - και ειδικά το φινάλε - αναμένεται να ικανοποιήσει τους φαν της σειράς, συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία για τα οποία αγαπήθηκε η σειρά και κυρίως για το γεγονός ότι σε όλη την πορεία της αντιμετώπισε τους νεαρούς πρωταγωνιστές πιο ώριμα και με πιο έξυπνο χιούμορ από πολλές άλλες σειρές. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.