Η θεατρική παράσταση «Έγκλημα και Τιμωρία» που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Βασίλη Μπισμπίκη κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ. Ο ηθοποιός, ο οποίος εκτός από τη σκηνοθεσία πρωταγωνιστεί στην παράσταση, εμφανίζεται στη σκηνή αγνώριστος. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Βασίλης Μπισμπίκης ενσαρκώνει έναν άνδρα με παραπανίσια κιλά και λίγα μαλλιά και για την μεταμφίεσή του χρειάστηκαν προσθετικά.
«Αυτός που βλέπετε είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με προσθετικά στα πόδια, στην κοιλιά, διότι υποδύεται έναν παχύ άνθρωπο με καραφλίτσα. Δεν γίνονται στο Χόλιγουντ οι μεταμφιέσεις. Είναι όντως ο Βασίλης Μπισμπίκης και πείτε μου αν δεν το αποκαλύπταμε, αν θα γνωρίζατε τον Μπισμπίκη» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Ξανά δεύτερος ο Τσίπρας, τρίτο το κόμμα της Καρυστιανού - Στο 10,5% το ΠΑΣΟΚ
- Νοστράδαμος: Πώς οι «προφήτες» του ελληνικού ροκ τινάχτηκαν στον αέρα από ένα ηθικό σκάνδαλο
- Για ποιο λόγο τα μπουκάλια σαμπάνιας στο ναυάγιο του Τιτανικού δεν «έσκασαν» ποτέ
- Passes: Ο ανταγωνιστής του OnlyFans έκανε ένα τρομακτικό λάθος με ανήλικη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.