Εχοντας την ελληνική σημαία στις πλάτες της αναχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (30/4) η Αμάντα Γεωργιάδη για το Τορίνο της Ιταλίας, όπου θα πραγματοποιηθεί ο 66ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision στις 10, 12 και 14 Μαΐου. Η Αμάντα Γεωργιάδη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Die together» και η χώρα μας αρχικά θα διαγωνιστεί στον Α΄ημιτελικό, στη 18η σειρά και έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαΐου.
Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Χαμός στην Ιταλία με τον «κλώνο» του Νταμιάνο των Maneskin που εκπροσωπεί το Σαν Μαρίνο
Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο η Αμάντα Γεωργιάδη μίλησε στο «Τι λες τώρα!» και όπως είπε κάποιος από την Ελλάδα την βρήκε, της πρότεινε να στείλει τρία demo και τελικά η ΕΡΤ επέλεξε το τραγούδι που θα έφτανε στη Eurovision.
«Το τραγούδι είναι inspired από μία παλιά μου σχέση, αλλά δεν είναι ένα τραγούδι για ένα αγόρι ή μία σχέση. Είναι ένα τραγούδι για την αγάπη. Όταν αγαπάς κάποιον πάρα πολύ θες να κάνεις τα πάντα γι’ αυτόν», ανέφερε.
Τα ρούχα της επί σκηνής επιμελήθηκε η Σήλια Κριθαριώτη, ενώ μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό έφτιαξαν μία μοναδική σκηνική παρουσία. Από τις ελληνικές συμμετοχές στην Eurovision η νεαρή ξεχωρίζει την Έλενα Παπαρίζου, την Σοφία Βόσσου και την Καλομοίρα, ενώ από τις φετινές συμμετοχές ξεχωρίζει την Ιταλία και την Κύπρο.
- Πρωτομαγιά: Ποια σούπερ μάρκετ είναι σήμερα ανοιχτά - Τι ώρα κλείνουν
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.