Η μοναδική ερμηνεία και εμφάνιση της Κλαυδίας στον Β' Ημιτελικό της Eurovision 2025 της έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Η αποθέωση από το κοινό στη Βασιλεία όταν τραγουδούσε την Αστερομάτα ήταν εμφανής, αλλά και τα διθυραμβικά σχόλια στα social media επιβεβαίωσαν την επιτυχή εμφάνισή της.
Eurovision 2025: Το BBC αποθέωσε την Κλαυδία
Ανάμεσα σε αυτούς που αποθέωσαν την ελληνική συμμετοχή όμως ήταν και το BBC.
Ο βρετανικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας ειδικότερα σε ανάρτησή του έγραψε: «Μας αρέσει τόσο πολύ αυτός ο ρυθμός που σε στοιχειώνει, η απόδοση της Klavdia είναι απλά μαγευτική».

Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης στον τελικό της Eurovsion
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2025 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαΐου στη Βασιλεία της Ελβετίας. Συνολικά 26 χώρες θα ανέβουν στη σκηνή και θα διεκδικήσουν τη νίκη.
Πρόκειται για τις 10 που προκρίθηκαν από τον Α' Ημιτελικό, τις 10 που προκρίθηκαν από τον Β' Ημιτελικό -ανάμεσά τους και η Ελλάδα- τις Big Five και την διοργανώτρια χώρα.
Το πρωί της Παρασκευής (16/5) ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2025.
Η σειρά έχει ως εξής:
- Νορβηγία – Kyle Alessandro – “Lighter”
- Λουξεμβούργο – Laura Thorn – “La poupée monte le son”
- Εσθονία – Tommy Cash – “Espresso Macchiato”
- Ισραήλ – Yuval Raphael – “New Day Will Rise”
- Λιθουανία – Katarsis – “Tavo akys”
- Ισπανία – Melody – “Esa diva”
- Ουκρανία – Ziferblat – “Bird of Pray”
- Ηνωμένο Βασίλειο – Remember Monday – “What the Hell Just Happened?”
- Αυστρία – JJ – “Wasted Love”
- Ισλανδία – Væb – “Róa”
- Λετονία – Tautumeitas – “Bur man laimi”
- Ολλανδία – Claude – “C’est la vie”
- Φινλανδία – Erika Vikman – “Ich komme”
- Ιταλία – Lucio Corsi – “Volevo essere un duro”
- Πολωνία – Justyna Steczkowska – “Gaja”
- Γερμανία – Abor & Tynna – “Baller”
- Ελλάδα – Klavdia – “Asteromata”
- Αρμενία – Parg – “Survivor”
- Ελβετία – Zoë Më – “Voyage”
- Μάλτα – Miriana Conte – “Serving”
- Πορτογαλία – Napa – “Deslocado”
- Δανία – Sissal – “Hallucination”
- Σουηδία – KAJ – “Bara bada bastu”
- Γαλλία – Louane – “Maman”
- Σαν Μαρίνο – Gabry Ponte – “Tutta l’Italia”
- Αλβανία – Shkodra Elektronike – “Zjerm”
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.