Η Μαρίνα Σάττι, μετά την πρώτη πρόβα στη σκηνή της Eurovision που γίνεται στο Μάλμε της Σουηδίας, φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μουσικών και μη φίλων του διαγωνισμού τραγουδιού.
Η Μαρίνα Σάττι, μάλιστα, αποθεώνεται στα social media και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον δεύτερο ημιτελικό της 9ης Μαΐου, την ώρα που ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο Instagram φροντίζει να προωθεί το «Zari».
Όπως και στους υπόλοιπους/ες διαγωνιζόμενους/ες, η Μαρίνα Σάττι «μπήκε» στη γνωστή ντουζιέρα της Eurovision που χρησιμοποιείται ως σκηνικό για την παρουσίαση και των υπόλοιπων συμμετοχών του διαγωνισμού, όπου ερμηνεύει το Zari.
Όσον αφορά τα της πρώτης πρόβας, η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή με ένα μίνι φόρεμα με cutouts σε λιλά αποχρώσεις, συνδυασμένο με ιδιαίτερες μπότες. Την πλαισιώνουν τέσσερις χορευτές - τρεις άνδρες και μία γυναίκα- ντυμένοι με μαύρα ρούχα.
Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024.
- «Κάθε φορά νιώθω πως θα είμαστε οι επόμενοι» - Μιλήσαμε με κατοίκους περιοχών που ζουν υπό τον φόβο της φωτιάς
- Ο απίθανος λόγος για τον οποίο η Βίκυ Μοσχολιού είχε σπάσει μία βιτρίνα καταστήματος στην Αυστραλία
- Το βουνό που «καίγεται» εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά κανείς δεν μπορεί να σβήσει τις φλόγες
- Ναυάγιο σοβιετικού πυρηνικού υποβρυχίου αποτελεί «ωρολογιακή βόμβα» - «Κινδυνεύουμε όλοι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.