Γενναιές 14 περνάει το Twitter τον Snik, τον Tranno, τον Light και τους «φουσκωτούς» τους για τα όσα τραγικά έγιναν στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards 2022. Το σχετικό χάσταγκ είναι πρώτο στα ελληνικά trends με τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης να ζητούν από παρέμβαση εισαγγελέα μέχρι... απέλαση για τα όσα έγιναν.
Τα «πυρά» των χρηστών συγκεντρώνει και η διοργάνωση των βραβείων που επέτρεψαν σε τόσους «φουσκωτούς» να μπουν σε έναν χώρο που υπήρχαν και μικρά παιδιά. Αντίθετα την αποθέωση γνώρισε η Έλενα Παπαρίζου η οποία έφυγε από τη σκηνή όταν έπεφτε το ξύλο και στη συνέχει επέλεξε να μην εμφανιστεί ξανά.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.