Το περασμένο καλοκαίρι, ο Bloody Hawk έδωσε μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες του στην Αθήνα, όταν γέμισε το Στάδιο Νέας Σμύρνης, με τα εισιτήρια της συναυλίας του να βγαίνουν sold out.
Μάλιστα, λόγω μεγάλης ζήτησης, η συναυλία είχε μεταφερθεί από την Τεχνόπολη, όπου θα λάμβανε αρχικά χώρα, στο Γήπεδο του Πανιωνίου, στην Νέα Σμύρνη, εκεί όπου τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μερικές πολύ σημαντικές συναυλίες, από το θρυλικό live του ΛΕΞ, μέχρι το αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο.
Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.