«Θεσσαλονίκη, απόγευμα, 2023» με τρεις απλές λέξεις περιέγραψε, μεταξύ άλλων, ο Φοίβος Δεληβοριάς τη συνάντηση που είχε με τον ράπερ ΛΕΞ γνωστοποιώντας την με ανάρτηση στο Facebook.
«Μήτσο τράβα κάνα-δυό φωτογραφίες, όταν φύγουμε θα μείνουν μόνο οι δρόμοι, το μόνο που θα αφήσουμε ιστορίες, και κάνα δυό φωτογραφίες» έγραψε ο Φοίβος Δεληβοριάς για τη συνάντηση που είχε με τον δημοφιλέστατο ραπ καλλιτέχνη, ο οποίος τις προάλλες συνεργάστηκε με τη Χαρούλα Αλεξίου.
Τα σχόλια, κάτω από την ανάρτηση και συνεπώς για τη συνάντηση του Φοίβου Δεληβοριά με τον ΛΕΞ, έπεσαν «βροχή», με αρκετούς από τους χρήστες να αποθεώνουν τους δύο καλλιτέχνες.
«Δύο αγαπημένοι μου, κορυφάια συνάντηση, άντε κάντε κανά τραγούδι μαζί» ήταν μερικά από αυτά, που παροτρύνουν τους δύο καλλιτέχνες να συνεργαστούν και να βγάλουν ένα ακόμη «μουσικό διαμάντι».
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.