Μενού
ladygaga-joker
Lady Gaga | @ladygaga
  • Α-
  • Α+

Το «Joker: Folie à Deux» έρχεται με τον Χοακίν Φίνιξ να μεταμορφώνεται ξανά στον Άρθουρ Φλεκ -ρόλο σταθμό- στην καριέρα του και την Lady Gaga στον ρόλο της «Χάρλεϊ Κουίν». Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τοντ Φίλιπς έκανε τη χάρη στους φαν των ταινιών «Joker» και έδωσε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά, φωτογραφία της Lady Gaga.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Φίλιπς δίνει την πρώτη ματιά από τη νέα Χάρλεϊ Κουίν της Lady Gaga.  «Happy Valentines Day» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας στην οποία η ηθοποιός-τραγουδίστρια φαίνεται στο πλάνο με τα ξανθά μαλλιά της προς τα πίσω, καθώς κρατάει το πρόσωπο του Φίνιξ κοιτάζοντας τον στα μάτια.

https://www.instagram.com/p/Coql2DBJu-O/

Το πλάνο φυσικά ενθουσίασε τους φανς που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία τη συνέχεια της ταινίας του 2019. Η ηθοποιός Danay Garcia δήλωσε: «Ahhhhhhhhhhhh δεν μπορώ να περιμένω», ενώ η DC Comics δήλωσε: «Love is in the air».

https://www.instagram.com/p/CoqnN5HrbEG/

Την ίδια φωτογραφία δημοσίευσε και η Lady Gaga στον λογαριασμό της στο Instagram γράζοντας στη λεζάντα τον τίτλο της ταινίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...