Μενού
ladygaga-joker
Lady Gaga | @ladygaga
  • Α-
  • Α+

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη ταινία Joker, που χάρισε στον Χοακίν Φίνιξ το Όσκαρ Α’ Ανδρικού ρόλου για την υποδειγματική υποκριτική του, και έριξε το spotlight στον Τοντ Φίλιπς, το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος είναι επιτέλους εδώ.

Το Joker: Folie À Deux ήταν όπως έπρεπε: σκοτεινό, σαρωτικό και ντυμένο ξανά από την απίστευτη μουσική της Χίλντουρ Γκουντναντότιρ, αν και προσωπικά θα ήθελα περισσότερη δόση.

Το Joker: Folie À Deux είναι μια άρτια σκηνοθετική ταινία, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο άλλωστε, και με καταπληκτικές ερμηνείες, αλλά στο σύνολό της, δεν θα αρέσει σε όλους, όπως συνέβη με την πρώτη. Ο Τοντ Φίλιπς έχοντας έναν θησαυρό στα χέρια του, έπαιξε ένα χαρτί που ενέχει μεγάλο ρίσκο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...