Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κιμούλης μιλώντας στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη έδωσε την πρώτη του απάντηση στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα αναφέροντας πως «όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».

Αξίζει να σημειωθεί πως αργότερα το βράδυ της Τρίτης υπήρξε και νέα καταγγελία για εργασιακό εκφοβισμό κατά του Γιώργου Κιμούλη, αυτή τη φορά από την ηθοποιό Κατερίνα Γερονικολού.

«Είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου»

Λίγο αργότερα ο Γιώργος Κιμούλης μίλησε και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, όπου επίσης τόνισε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις, ενώ τόνισε ότι «είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου».

Ο κ. Κιμούλης χαρακτήρισε «αδιανόητη τη σωματική βία», κάνοντας λόγο για «γενικές και αόριστες καταγγελίες».

«Θεωρώ απαράδεκτο το να χρησιμοποιείται η πολύ σωστή κίνηση της Μπεκατώρου και να προσπαθεί όποιος έχει νιώσει προσβεβλημένος να έρχεται μετά από 13 χρόνια να περιγράφει ένα γεγονός, να υπερβάλει και να λέει ψευδή γεγονότα», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: «Έχω καταθέσει μήνυση για αγωγή και δεν θα το πάρω πίσω ακόμα και αν ζητήσει συγγνώμη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA