Μενού
  • Α-
  • Α+

Με δύο stories στο Instagram για την Γιορτή των Ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρία, η Λένι Κλουμ και ο Άρης Ραξέφσκι επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Pop Up», η 16χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ και ο 18χρονος γιος του Σπύρου Πώροπυ, γνωστού φωτογράφου, ο οποίος είναι παίκτης χόκεϊ, είναι ζευγάρι. Η σχέση των δυο νεαρών παιδιών μετρά μόλις μερικούς μήνες.

Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μωρό μου» έγραψε η Λένι, ενώ ο 18 ετών σύντροφός της απάντησε σχολιάζοντας στο δικό του story: «Χαρούμενη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Σ’ αγαπώ». Σε επόμενο story της μετά την γιορτή του έρωτα, η Λένιανταπέδωσε το τρυφερό του «Σ’ αγαπώ».

https://www.instagram.com/p/CKg63gepIKp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Λένι Κλουμ ακολουθεί τα βήματα της μαμάς της στον χώρο της μόδας. Ο βιολογικός πατέρας της είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας Φλάβιο Μπριατόρε. Οι γονείς της, όμως, χώρισαν όταν η Χάιντι ήταν έγκυος και μόλις γεννήθηκε την υιοθέτησε ο Βρετανός μουσικός Seal.

https://www.instagram.com/p/CLFJvuApBxQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την άλλη, ο Άρης Ραξέφσκι είναι ελληνικής καταγωγής και η μητέρα του είναι Ρωσίδα πριγκίπισσα. Ο Σπύρος Πώρος έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, τα οποία -σύμφωνα με τον ίδιο- βρίσκονται στη Νέα Ζηλανδία, στην Ισπανία και την Αμερική.

 

Διαβάστε ακόμα 

Ντέμι Λοβάτο: Έπαθα τρία εγκεφαλικά και έμφραγμα μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Κάτια Ταραμπάνκο: «Δέχθηκα ακραίες απειλές πως θα μου χαράξουν το πρόσωπο»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA