Μενού
  • Α-
  • Α+

Το 35χρονο μοντέλο, η οποία είχε αναφέρει κατά το παρελθόν σε συνέντευξή της ότι η ίδια και ο σύζυγός της ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης του Μπαράκ Ομπάμα, διευκρίνισε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν παρακολούθησε την τρυφερή τους στιγμή, καθώς είχε λάβει χώρα στην τουαλέτα.

Καλεσμένη στο «The Late Late Show» με τον Τζέιμς Κόρντεν, η Τέιγκεν προέβη σε αποκαλύψεις. Μάλιστα, της ζητήθηκε να δοκιμάσει ένα μιλκσέικ ψαριού και η ίδια δεν αρνήθηκε. 

Ερωτηθείσα για το πιο περίεργο μέρος που είχε κάνει ποτέ σεξ με τον 42χρονο τραγουδιστή και συνθέτη, απάντησε:

«Είχαμε μερικές διασκεδαστικές μέρες. Πολύς κόσμος θα μισήσει αυτό που θα πω», τόνισε αρχικά, προτού σπεύσει να διευκρινίσει κάτι που είχε αναφέρει σε προηγούμενη συνέντευξή της:

«Επειδή μια φορά, στα Grammys, είχα πει ότι είχαμε σεξ σε μια εκδήλωση του Ομπάμα και αυτό είχε ακουστεί λάθος, αυτό που πραγματικά εννοούσα ήταν όχι μαζί ή κοντά στον πρόεδρο.»

Στη συνέχεια είπε ότι η ίδια και ο Λέτζεντ έκαναν σεξ στις τουαλέτες του συνεδρίου των Δημοκρατικών λίγο καιρό νωρίτερα.

Επίσης, πρόσθεσε χαριτολογώντας πως το ίδιο είχε συμβεί και στο πολυτελές κατάστημα ειδών ένδυσης Fred Segal, «ακριβώς μπροστά από το μπαρ με τους χυμούς.»

Πηγή: Daily Mail

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA