Μενού
  • Α-
  • Α+

Το μήλο πέφτει συνήθως κάτω από τη μηλιά και στην περίπτωση των κορυφαίων σταρ της μόδας ο κανόνας αυτός γίνεται ακόμα πιο ισχυρός με λιγότερες εξαιρέσεις. Πολλές φορές μάλιστα δεν αφορά μόνο τα μήλα, αλλά και τις μικρότερες μηλιές, όπως στην περίπτωση της Κέιτ Μος που είδαμε την αδερφή της Λότι να ακολουθεί τα χνάρια της.

Η Χάιντι Κλουμ στα 48 της παραμένει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα και είναι ένα περιζήτητο πρόσωπο στα περιοδικά και στα τηλεοπτικά δρώμενα, με πολλές συμμετοχές σε talent shows. 

Η κόρη στα βήματα της μαμάς

Σιγά σιγά μπαίνουμε σε μια εποχή κατά την οποία η Χάιντι θα αρχίσει να παραδίδει τη σκυτάλη στη νεότερη γενιά και σε αυτήν ανήκει η 16χρονη κόρη της Λένι, η οποία έκανε το πρώτο της solo cover στο γερμανικό Glamour. Η στιγμή είναι ιδιαίτερη και για δεύτερο λόγο, αφού το περιοδικό συμπληρώνει 20 χρόνια κυκλοφορίας και στο πρώτο του εξώφυλλο πίσω στο 2001, ήταν η Χάιντι που είχε κάνει την αρχή.

https://www.instagram.com/p/CNaTIZrp3Op/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Λένι θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της για αυτή τη νέα συναισθηματική σύνδεση με τη μαμά της με μια ανάρτηση όπου έλεγε: «Ευχαριστώ όλους όσοι έκαναν τόσο ιδιαίτερο αυτό το εξώφυλλο. Για μένα είναι τιμή να το μοιράζομαι με τη μαμά μου που ήταν το πρώτο cover girl του Glamour».

https://www.instagram.com/p/CNaY5vnp0Rs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA